InBody

Äter och tränar du rätt?
 

Nu erbjuder jag en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning. Kroppsmätningen sker med marknadens mest exakta multifrekventa bioimpedansmätare, InBody 270, och resultatet får du i handen efter 1 minut! Inbody ger dig svar på hur din kropp egentligen mår och om du är på rätt väg mot dina målsättningar - oavsett om det är viktminskning eller muskelbyggnad.

Vad är vikt? 

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med, eller var du ska öka din muskelmassa kan hjälpa dig att styra din kost och även din träningsplan så att du når dina mål.

Analys

Tillsammans analyserar vi resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen. Boka dig nu och få ditt eget hälsovärde samt rekommendationer för vad som behöver förändras!

Mätningarna är öppna för både izom-medlemmar och kunder utifrån. Boka din mätning här (extern länk) http://go-well.se/orsolya-gaal/prislista Välkommen!