Personlig träning

Jag hjälper dig att planera och maximera din träning. Träna rätt och uppnå resultat! Träningen anpassas efter din livssituation och dina unika förutsättningar. Jag erbjuder olika PT-alternativ beroende på önskemål.

Tillsammans blir vi ett team

Du och jag utformar ett samarbete som passar din livssituation och dina unika förutsättningar. Det finns olika upplägg att välja mellan och du väljer själv det som passar dig bäst.

Vi kan träffas och träna tillsammans flera dagar i veckan eller så träffas vi när det är dags att förnya och utmana med ett nytt träningsupplägg. Under vägen får du full coachning och peppning då vi håller kontakt via mail och följer upp hur din egen träning går mellan våra träffar.

Effektiv träningsmetod

Tränar du med mig kommer du att träna funktionellt. Din kropp kommer att bli ditt viktigaste träningsredskap. Funktionell träning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmågan med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.

Var beredd på att din träning kommer att innehålla en del hopp, drag, lyft, kast och rotationsrörelser, allt för att uppnå en funktionell kropp som klarar vardagens utmaningar och ev. de krav som din speciella idrottsgren kräver.

Tränar du inför ett specifikt lopp? Vårruset, Göteborgsvarvet, triathlon eller Svenska klassikern? Jag hjälper dig med träningsupplägg, coachning och peppning så att just Du uppnår ditt mål!

Kontakta mig för för att nå dina mål