Träningsglädje

Jag som driver izom heter Orsolya Gaal. Mitt mål är att inspirera, sprida motivation och kunskap om träning och hälsa. Att inspirera, motivera och tända träningsgnistan hos Dig är min drivkraft. I december 2011 startade jag izom och min dröm att arbeta med träning och hälsa, som jag verkligen brinner för, blev verklighet!

Stort intresse för träning och ett aktivt liv

Fysisk aktivitet har alltid varit en stor del av mitt liv. När jag var yngre spelade jag handboll, höll på med friidrott men simningen blev till slut sporten jag elitsatsade på.

Många tuffa tränings- och tävlingsår i bassängen har jag lagt bakom mig och numera är det funktionell träning som gäller med inslag av löpning och löpteknik. Tävlingsinstinkten har jag nu istället hittat på löparbanorna då jag numera är aktiv medlem i Varbergs Gif Friidrott. 

Älskar även att pröva nya träningsformer då jag anser att variation i träningen föder motivation!

Utbildningar inom friskvård och hälsa

Träningsintresset födde en nyfikenhet och jag började utbilda mig inom hälsa och friskvård. Idag är jag bl.a. cert. personlig tränare och Total Functional Training instruktör genom TFT Europé, lic. spinninginstruktör, dipl. gyminstruktör med mångårig erfarenhet från Nautilus, numera Actic i Varberg och dipl. löpcoach genom Konditionsidrott. Jag är nu även examinerad "Advanced Sports and Exercise Nutritional Advisor" genom The Health Sciences Academy.

Ett djupgående och stort intresse för hur människokroppen är uppbyggd och fungerar ledde till att jag även utbildade mig till dipl. massör och cert. massageterapeut genom Hälsoteket, Göteborg, 2004/2005.

Upptäck träningsglädjen du också!